مواد مورد نیاز برای تهیه نان همبرگر
+ به مقدار سه و نیم پیمانه آرد سفید
+ به مقدار دو و نیم قاشق چای خوری پودر خمیر مایه
+ دو عدد تخم مرغ
+ به مقدار سه قاشق غذا خوری کره
+ به مقدار دو قاشق غذا خوری شکر
+ به مقدار یک پیمانه آب گرم
+ به مقدار یک قاشق غذا خوری شیر
+ به مقدار لازم کنجد
+ به مقدار لازم روغن مایع
+ به مقدار یک قاشق غذا خوری نمک
طرز تهیه نان همبرگر
گام اول: اولین کاری که باید بکنیم این است که خمیر مایه را عمل بیاوریم. بدین منظور، خمیر مایه را به همراه نصف پیمانه آرد و آب گرم درون یک ظرف می ریزیم و سپس آن را در فضای نسبتا گرم قرار می دهیم تا خمیر مایه ما آماده شو.
گام دوم: به مدت ۱۵ دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه به عمل بیاید.
گام سوم: کاری بعدی که انجام می دهیم این است که کره را در دمای اتاق قرار داده تا ذوب شود.
گام چهارم: بعد از ذوب شدن، کره را همراه با شکر، نمک و یک عدد تخم مرغ به مخلوط اضافه می کنیم.
گام پنجم: حالا سه پیمانه آرد باقیمانده را به خمیر اضافه کنید.
گام ششم: خمیر را به خوبی با مخلوط کن هم بزنید تا آماده شود.
گام هفتم: یک ظرف مناسب را با روغن چرب می کنیم و سپس خمیر را مانند یک چانه بر روی آن جمع می کنیم. ظرف را به مدت ۳ دقیقه در دمای اتاق نگه دارید تا ور بیاید.
گام هشتم: بعد از این که خمیر آماده شد، آن را به ۱۰ قسمت تقسیم کنید.
گام نهم: سینی فر را آماده کرده و روی آن یک کاغذ روغنی قرار می دهیم. خمیر ها را بر روی این کاغذ می گذاریم.
گام یازدهم: تخم مرغ دیگر را درون یک ظرف جداگانه شکسته و سپس آن را با قلمو بر روی خمیر ها می مالیم.
گام دوازدهم: بعد از تخم مرغ، مقداری کنجد نیز روی خمیر می پاشیم.
گام آخر: بعد از این که خمیر ها آماده شد، آنها را درون فر که با دمای ۲۰۰ درجه گرم شده قرار می دهیم و به مدت ۱۵ دقیقه صبر می کنیم. نان ها را از فر خارج کرده و صبر کنید تا سرد شوند.